Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای کمک به نیازمندان و اقشار آسیب دیده طرح از عید مبعث تا نیمه شعبان در کانون فرهنگی و هنری شهدای هسته ای مسجد امام حسین(ع) کوی فرهنگ زنجان اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، به منظور نشاندن لبخند برلبان خانواده های نیازمند در آستانه سال نو، بچه های مسجد امام حسین(ع) کوی فرهنگ زنجان طرح از عید مبعث تا نیمه شعبان را در محل کانون راه اندازی نموده اند تا بتوانند با دریافت کمک های مردمی، بسته های معیشتی خریداری و در اختیار این خانواده ها قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به این منظور خیرین علاقمند به شرکت در این طرح و اهداء بسته های معیشتی عیدانه برای خانواده های نیازمند می توانند کمک های نقدی خود را از طریق شماره کارت مجازی۶۰۳۷-۹۹۷۹-۵۰۱۰-۴۰۳۵ و یا پرداخت آنی۵۲۵۲# *۸۸۷۷* به دست نیازمندان برسانند.

جلسه شورای فرماندهی پایگاه بسیج انصارالمهدی «عج» با حضور فرمانده حوزه شهید اشتری پیرامون برنامه های جشن اعیاد شعبانیه از دیگر برنامه های این مسجد در اعیاد شعبانیه بود.

 

تهیه و آماده سازی ۷۰ عدد کارت هدیه یک میلیون ریالی، جابجایی اقلام بسته های معیشتی برای آماده سازی و تحویل به خانواده های نیازمند همزمان با شب عید و اعیاد شعبانیه با مساعدت ویژه ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) نیز از دیگر اقدامات بچه های این مسجد است.

فعالیت های و اقدامات خیرخواهانه این مسجد با همکاری پایگاه بسیج انصارالمهدی(ع) و طاهره، کانون خدمت رضوی باب الرضا(ع)، مرکز نیکوکاری شهید محسن حججی و کانون فرهنگی شهدای هسته ای مسجد امام حسین(ع) کوی فرهنگ انجام می شود.

 

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: بچه های مسجد امام حسین ع کوی فرهنگ زنجان مسجد امام حسین ع کوی فرهنگ زنجان کانون شهدای هسته ای جمع آوری کمک های مردمی بسته های معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۲۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد کانون تمدن اسلامی است

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد.حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم.در این مسیر، به اصولی نیاز داریم ، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند.در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه ، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • نخستین رزمایش کمک مومنانه در بجنورد
  • رییس رسانه ملی با خانواده شهید داریوش رضایی نژاد دیدار کرد
  • حضور کاروان سفیران کریمه اهل بیت(س) در کرمانشاه
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند