Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس؛ شب عید، تعطیلی یک کارخانه بدترین اتفاقی است که می‌تواند برای کارگران بیفتد. خیلی از آن‌ها یکسال صبر کردند بلکه در این بی رونقی کسب و کار بتوانند یک لقمه نان حلال سر سفره زن و بچه ببرند. خبر پلمپ کارخانه  اما ناگهان همه چیز را به هم می ریزد.کارخانه قفل سپه این روزها تعطیل شده. حالا کارگران آنجا برای حل مشکلات با ثبت کمپینی در فارس‌من خواستار بازگشایی کارخانه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم به سراغشان رفته و در مورد این مشکل به گفت‌وگو نشستیم:


آقای درخشان از کارکنان قل سپه در ابتدای جلسه بیان داشت: «ما به عنوان نماینده کارگران قفل سپه اینجا آمده‌ایم در مدت پنج سال گذشته هیچ گاه نشده حقوق‌مان عقب بیفتد و حقی از کارگران ضایع شود متاسفانه مدتی است، مالک قبلی کارخانه، با کارفرمای فعلی به مشکل خورده‌اند. فروشنده قبلی می‌گوید، این ملک را زیر قیمت فروخته‌ام ملکی که در سال ۹۴  به قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان قولنامه شده‌است. وی برای زیاده‌خواهی هایش تا الان هم حدود ۲۰۰ میلیون تومان اضافه‌تر مبلغ گرفته‌است. اما طمع بیشتر وی باعث شد به مراجع قضایی شکایت کند که به جایی نرسیده دادستان قبلی پرونده را مختومه می‌کند.»

در ادامه‌ی این سخنان یکی دیگر از حاضران جلسه افزود: «بعد از پلمپ حتی اجازه ندادند کارفرما به داخل کارخانه مراجعه کرده و وسایل و دستگاه های خودش را بیرون آورد زیرا ایشان قصد داشتند جایی را موقتا اجاره کرده و  با انتقال دستگاه ها و مواد اولیه از توقف کار جلوگیری نماید.»

 

آقای منشادی مالک کارخانه هم در این گفت‌وگو حاضر بود. وی در مورد پلمپ شدن کارخانه گفت: «با ورود همسر مالک قبلی، به عنوان شخص ثالث پرونده دوباره به جریان افتاد. این خانم مدعی اند ملکشان  بدون آن که اطلاع داشته باشند به فروش رفته، در حالی که همین خانم در جلسات قبلی دادگاه حضور داشتند. من سوال دارم چرا این خانم از آ شکایت کرده و از شوهر خود که بدون اطلاعش ملک را فروخته، شکایت نکرده است؟

من یک پولی برای خرید  پرداخت کرده ام، پس دعوای من با مالک قبلی حقوقی است نه کیفری. بنابراین نباید کارخانه با مصداق تصرف عدوانی پلمپ شود.  از طرفی ۲۰ روز فرصت اعتراض است تا رای دادگاه قطعی شود اما متاسفانه قبل از پایان مهلت اعتراض ۱۲ اسفند ماه کارخانه پلمپ شد.»


منشادی افزود: «با تعطیلی کارخانه تا به الان وضعیت معیشتی ۲۰۰ کارگر تحت شعاع قرار گرفته است کارخانه‌ای که حدود ۳۰ تا ۳۵ کارگر معلول و هفتاد کارمند زن سرپرست خانوار و بد سرپرست را تحت پوشش خود قرار داده است این افراد ضعیف تنها منبع درآمدی شان حقوق کارخانه است.»
 

مالک کارخانه قفل سپه در پایان این گفت‌وگو بیان داشت: «تا قبل از این پلمپ کارخانه شرایط خوبی را می گذراند و هیچگاه تعدیل نیرو نداشته است و همواره حرکت آن رو به جلو بود به نحوی که بعد از چندسال فعالیت تعداد  کارخانه‌های قفل سپه در سراسر کشور به ۷ عدد رسیده است.در این چند روز آقای القاصی دادستان تهران بعد از این که خبردار شدند، خیلی سریع به دنبال حل این مشکل رفتند. الان پرونده ارجاع به دادگاه تجدیدنظر شده و قرار است دوباره رسیدگی شود امیدواریم با کمک شما در فارس‌من بتوانیم این مشکل را حل کنیم.»


ما در فارس‌من  پیگیر بازگشایی کارخانه قفل سپه خواهیم بود. شما هم می‌توانید از این پویش حمایت کنید.
 

انتهای پیام / ع

منبع: فارس

کلیدواژه: پلمپ رونق تولید قوه قضائیه دادستان تهران فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • پویش هوای دختری در فارس برگزار می‌شود
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت دولتند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت